HVA SKJER?

Siste nytt på Apurgo-fronten?

NYHETER

#fagsamling Kristiansund 12 March, 2019

Hvordan forenkle legionella arbeidet – og samtidig spare energi?

foto: Tore Lyngvær

Torsdag 14. mars vil vi holde en fagsamling rundt dette i Kristiansund – en kommune som virkelig tar legionella arbeidet på alvor.

Samlingen retter seg spesielt mot kommuner, rørleggere, eiendomsdriftere og andre som jobber innenfor VVS bransjen og har et spesielt ansvar i forhold til legionellasikring .

Tema for dagen vil være legionellakontroll; hva innebærer det og hvilke plikter har man i forhold til myndighetskrav? Hvordan kombinere trygg legionellasikring og energibesparelser i varmtvannssystemet – og samtidig spare energi?

Apurgo M3 systemet gir store muligheter for å spare tid, energi samtidig som man øker tryggheten! Vi sikrer deg legionella- og bakteriefritt forbruksvann kostnadseffektivt og driftssikkert.

Apurgo tilbyr våre kunder bistand med å oppfylle myndighetskravene gjennom:

  • Komplett program for Legionellakontroll
  • Deltjenester innenfor riskovurdering, vannanalyser, avvikshåndtering og serviceavtale.

Ønsker du at vi kommer til din by? Ta kontakt med vår markedavdeling på: post@apurgo.no og vi legger turen innom dere.

Ny medarbeider i Apurgo 20 November, 2018
Hils på vår nye Key Account Manager, Preben Nøis. Preben vil bli godt synlig i markedet og skal ha tett kontakt med både eksisterende og nye kunder innenfor VVS-bransjen over hele landet.

Preben har bakgrunn fra salg og service innen flere bransjer. Disse inkluderer direktesalg, detaljvarehandel, kundeservice og administrasjon.

Preben er utdannet ved Handelshøyskolen BI og har en Bachelor grad innen Markedsføringsledelse med fordypning innen Bedriftsutvikling.

Vi ønsker Preben velkommen til Apurgo teamet!

 

Trøndersk VVS-dag 2018 13 November, 2018

 

Fredag den 16. november er det igjen duket for Trøndersk VVS-dag i Trondheim! Årets tema er «Fremtidens VVS-bransje». Program finner du HER

Få med deg vårt foredrag kl 14.00;  “Hvordan oppnå store energibesparelser på varmtvann?”. Fagansvarlig i Apurgo, Dr. Scient, Hanne Therese Skiri vil i samarbeid med Morten Hegdal, Daglig leder/Gründer i Winns synliggjøre gevinstene ved felles teknologiløsninger for å imøtekomme fremtidens utfordringer innen VVS og energi.

Har du ikke anledning til å delta denne dagen kan du kontakte oss HER. Vi kjører kampanje på vannprøver ut året så ta kontakt for å avtale en møte eller vi kan sende deg presentasjonen i etterkant.

Velkommen til en spennende fagdag!

 

Kutter Legionella og energi 13 November, 2018

Når legionellaen blir borte, kan varmtvannet være kaldere. Resultatet er store innsparinger, mulighet for Enova-støttede enøktiltak og Breem-poeng. Alt dette kan du lese mer om i siste utgave av Norsk VVS.

VVS-dagene 17.-19. oktober 13 November, 2018

Denne uken finner du hele Apurgo-teamet på VVS-dagene på Lillestrøm. Besøk vår stand D02-26 for et godt tilbud og gjennomgang av våre innovative vannbehandlingssystemer.

 

 

Ny medarbeider i Apurgo 29 September, 2018

Vi fortsetter å vokse og presenterer vår nye administrasjons- og markedskoordinator i Apurgo, Lene K. Vaagan. Lene tiltrådte 1. september, 2018 og vil holde i trådene i både på marked- og i administrasjonsiden.

Lene har de senere år jobbet med økonomi, administrasjon og HR innenfor områder som offshore, seismikk, sensor- & overvåkningsteknologi og nå senest innenfor oppdrettsnæringen. Før dette jobbet hun 12 år innen salg, reklame og markedsføring ved bl.a. flere store mediekonsern i Norge. Lene er utdannet ved BI med spesialisering i Strategisk Markedsføring.

Vi ønsker Lene velkommen i Apurgo og gleder oss til videre vekst og utvikling sammen med dere!

 

Apurgo går fremtiden i møte 19 August, 2018

Apurgo er kjent for sin løsning for effektiv forebygging av bakterievekst og Legionella i forbruksvann. Løsningen er basert på en innovativ teknologi utviklet i nært samarbeid med NTNU og SINTEF. Apurgo ble etablert i 2009 og har etablert seg godt i markedet siden den gang.

– Som et ledd i å gå fremtiden i møte og videreutvikle selskapet har vi nå ansatt Hanne Therese Skiri som fagansvarlig.

Hanne Therese har en solid kompetanse med hovedfag og doktorgrad i biologi fra NTNU og 12 års erfaring og kompetanse fra produktutvikling og kvalitetssikring innenfor vannbehandling, legionellakontroll og energioptimalisering.

– Vi ser fram til å ha Hanne Therese med på laget. Hun blir en viktig brikke for å videreutvikle selskapet med nye innovative løsninger og tjenester som markedet etterspør, avslutter Lise Marie.

 

Close Menu