Oslo havn (1).jpg

Apurgo åpner ny avdeling i Stor-Oslo!


Apurgo satser videre på Østlandet og åpner sin andre avdeling i april 2022. 

Når selskapet nå styrker sin posisjon ytterligere, blir det med en egen avdeling i Stor-Oslo. Anne Dahl er hentet inn for å bygge opp og forvalte en større del av porteføljen vår i distriktet og vil ha ansvar for hele Stor-Oslo. 

-Apurgo har en ekspansiv vekst og spennende planer for fremtiden. Selskapet har et tydelig fokus på bærekraftig teknologi gjennom smarte løsninger for vannbehandling. Fremtidens vannbehandlingsteknologi er noe jeg ønsker være en del av, sier Anne, som er glad for å kunne ta tak i området. 

Anne Dahl er godt kjent i VVS-bransjen gjennom sine tidligere jobber i blant annet Heidenreich, Ahlsell og Ifø. Her har hun blant annet har hatt ansvar for de største rørleggerkjedene, utesalg og leverandøransvar innen butikksortimentet. I Apurgo skal hun bidra med sin erfaring og tekniske kompetanse i anbudsregning, prosjektarbeid og kundehenvendelser. 

-Det kjennes det godt å være tilbake i leverandørleddet og det føles ekstra godt å jobbe med kvalitetsprodukter kombinert med høy faglig kompetanse hos de ansatte. Det er veldig inspirerende og gøy å være en del av et tverrfaglig arbeidsmiljø med stort driv og engasjement der hvert enkelt ledd har sin verdi. Jeg gleder meg til fortsettelsen og ikke minst til å se gode resultater, sier Anne.

Anne messe.jpg

Salgsansvarlig for Stor-Oslo, Anne Dahl. Foto: Apurgo AS

Daglig leder i Apurgo, Lise Marie Nergaard er svært fornøyd med at Anne har kommet på plass og allerede er godt i gang. 

-Alt sør for Dovre er et strategisk satsingsområde for oss, og da er det godt å ha mannskap på bakken som kjenner til området. Nettopp det vil utvilsomt komme både nye og eksisterende kunder til gode, forteller Lise Marie.

Hun trekker også frem at satsingen er en del av en større pågående ekspansjon i det norske markedet. Apurgo skal forankre sin posisjon i Norge ytterligere. Da blir det viktig å være “et hode foran” i flere regioner og kunne gi kundene den teknologien, kompetansen og tilgjengeligheten de etterspør.  

Lise og Arild.jpg

Daglig leder, Lise Marie Nergaard og Teknisk rådgiver i Apurgo, Arild Sjøtrø. Foto: Apurgo AS

Nå står vi klare for å besøke våre nye regioner og ytterligere styrke vår posisjon både nasjonalt og internasjonalt. 

-Når vi rekrutterer nye ansatte, er vi opptatt av å finne hodene som har et brennende engasjement og stolthet for jobben og kan styrke vår servicegrad ytterligere med sin kompetanse i faget. Dette har vi virkelig funnet i Anne. Etter første dag var hun en del av Apurgo-teamet og er godt i gang med sitt arbeid hos oss. Vi er svært glade for å ha Anne med på laget, avslutter Nergaard. 

Apurgo har i dag 15 ansatte som er lokalisert ved hovedkontoret i Trondheim, Vestland og Sør-Østlandet. Selskapet har i tillegg et ambassadørnettverk av rørleggere som supporterer alle regioner i landet på service og vedlikehold. 

Om Apurgo

APURGO AS er et heleid norsk selskap som ble grunnlagt i 2009, basert på innovativ teknologi utviklet i nært samarbeid med NTNU og SINTEF. Vi er en bedrift med stort fokus på FoU med støtte fra Forskningsrådet og Innovasjon Norge. 

Apurgo forebygger og behandler bakterievekst som Legionella på en sikker og effektiv måte. Vi bidrar til å gi helse- og driftsmessige gevinster for våre kunder og har stor suksess med vårt egenutviklede system ApurgoM3 for forebygging og behandling av bakterievekst i interne vannfordelingsnett og ApurgoClean som er vårt unike system for rørvask og rens. I tillegg til å sikre for bakteriell vekst gjør systemet det mulig å spare vann og energi på bygg. Bare i 2021 varslet vi båre kunder om lekkasjer på 10,5 millioner liter vann. Systemet sørger også for at man trygt kan senke temperaturen på varmtvannet og slutte med tradisjonelle behandlingsmetoder som bruker store mengder vann og energi. 

Apurgo har i dag 15 ansatte som i hovedsak er lokalisert  i Trondheim, Vestland og Sør-Østlandet.  Selskapet har i tillegg et ambassadørnettverk av rørleggere som supporterer alle regioner i landet på service og vedlikehold.

← Tilbake til nyheter

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.