IMG_7173_beskjært_2.jpg

Møt vår nye forsker innen materialteknikk


Apurgo er utrolig fornøyde med å presentere Dr. Tao Gao som vårt nye medlem av Team Apurgo. Han startet opp hos oss 1. januar, 2022. 

Tao

Tao Gao ble utdannet fra Institutt for materialvitenskap og -teknologi ved NPU (Northwestern Polytechnical University, China) i 1997 og forsvarte sin doktorgrad om materialfysikk og nanoteknologi ved ISSP (Institute of Solid State Physics, Chinese Academy of Science) i 2003. Han har etterpå jobbet som postdoc og forsker ved flere forskingsinstitutter og arbeidet med syntese og karakterisering av uorganiske nanomaterialer, deriblant nanopartiklar, nanofibre, og nanoporøse material.

Erfaringer og interesseområder er forsking og utvikling av nanoteknologi og avanserte materialer for energi- og miljørelaterte applikasjoner.

Han jobber i dag ved Apurgo AS for å utvikle innovativ og bærekraftig løsninger til vannbehandlingen. 

– Å jobbe for Apurgo var en mulighet jeg ikke kunne si nei til da den dukket opp. Etter noen uker «om bord», har jeg langt på vei fått bekreftet hvor flott arbeidsplass Apurgo er, med spennende arbeidsoppgaver og et fantastisk arbeidsmiljø. Jeg er veldig fornøyd med å ha blitt en del av forsknings- og utviklingsteamet, og ser frem til å bli bedre kjent med og hjelpe kundene våre i tiden fremover.

Spennende FoU prosjekter

Blogg bilde

Fagansvarlig i Apurgo, Irene Ytterdal-Larsen, er veldig fornøyd med å få Tao på plass så raskt.

-Nå som FoU avdelingen i Apurgo har blitt en del av flere spennende forskningsprosjekter som bl.a. SESSILE og i langt større grad enn tidligere involveres i utviklingen av våre produkter og tjenester, er vi veldig glade for å få inn en ressurs som Tao. Han har akkurat den profilen vi er ute etter ogTao har allerede kommet godt i gang. Jeg er sikker på at Apurgo sine kunder vil få stor glede av Tao sin kunnskap og gode refleksjoner.

← Tilbake til nyheter

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.