Apurgo vokser og etablerer regionskontor på Sør-Østlandet.

Vi vokser ikke bare ved vårt hovedkontor i Trondheim, nå satser Apurgo videre med egen avdeling på Sør-Østlandet!  

Når vi nå styrker vår posisjon ytterligere, blir det med en egen avdeling i Tønsberg. Petter Lieth skal lede arbeidet med å bygge opp og forvalte en større del av porteføljen vår i hele regionen og sør vil ha ansvaret for hele sør- og øst regionen. 

– Apurgo er i stor vekst, og har et tydelig fremtidsrettet syn på teknologi gjennom smarte løsninger for vannbehandling. Det er noe jeg ønsker være en del av, sier Lieth. 

Unik teknologi med fokus på bærekraft

Kvadratisk frge.jpg

Gjennom sin lange fartstid som salgssjef for rørforhandleren Wavin, kjenner Petter Lieth markedet godt. Denne erfaringen tar han

Han forteller at Apurgos unike vannbehandlingssystem var det som først pirret interessen hans.

– Vannbehandling som ikke bare fokuserer på forebygging og fjerning av Legionella, men som også tar del i det grønne skiftet gjennom bærekraft i praksis er unikt. Der har Apurgo tidlig tatt et tydelig standpunkt og har utviklet produkter som ikke bare er bra for lommeboken, men også miljøet. Overvåkningsteknologien gjør mulighetene i Apurgo ekstra spennende i tiden fremover påpeker han.

Som Regionsansvarlig skal han nå bistå både eksisterende og nye kunder innen drift og forvaltning av bygg og i VVS bransjen generelt.

Har varslet kundene om vannlekkasjer på 1 300 000 liter vann så langt i år!

Alle er vi vel kommet dit at vi skjønner at vi i fremtiden må bygge bærekraftige bygg for fremtiden. Apurgos produkter har smart-teknologi som i tillegg til sparte energi-kostnader, reduserer vannforbruk. En av våre kunder alene hadde en vannlekkasje som ville gitt et overforbruk på 6 500 000 liter vann i år om de ikke hadde tatt grep på flere av sine bygg. 

Flere og flere ser nå potensialet i å kunne gjøre store besparelser på vannbehandling og så langt i 2021 har vi spart våre kunder for vannlekkasjer på 1.300.000 liter vann som jo er penger rett ut i avløpssystemet! En kunde alene hadde vannlekkasjer som ville gitt et overforbruk på 6 500 000 liter vann i år om de ikke hadde tatt grep på flere av sine bygg.

– Vår viktigste oppgave blir i første omgang å gjøre vannbehandling enklere for kundene. Apurgo har rett og slett gjort vannbehandling smart.  Når man samtidig kan hindre helsefarlige situasjoner før de oppstår – óg sparer penger, ja så er det iallfall smart! Dette gjør vi gjennom våre unike overvåkningsteknologi som bidrar til redusert vannforbruk og potensielt store energibesparelser, forteller Lieth. 

Apurgos skybaserte drifts- og overvåkningssystem er unikt på markedet og gir driftsfordeler andre aktører i markedet ikke har. Teknologien er der, men folk må vite at det finnes – og der har vi et stort potensial, skyter Lieth inn.

Vil være “et hode foran”

lisemarie.jpeg

Nå starter jobben for alvor med å ta en større bit av kaka. Daglig leder, Lise Marie Nergaard i Apurgo er svært glad for å få Petter med på laget. 

Sør-Øst Norge er et strategisk satsingsområde for oss, og da er det godt å ha mannskap på bakken som kjenner til området. Nettopp det vil utvilsomt komme både nye og eksisterende kunder til gode, sier hun.

Nergaard trekker også frem at satsingen bare er starten på en større ekspansjon i det norske markedet.

– Vi ønsker vi å forankre posisjonen vår i Norge ytterligere. Da blir det viktig å være “et hode foran” i flere regioner og kunne gi kundene den teknologien, kompetansen og tilgjengeligheten de etterspør. Nå står vi klare for å besøke våre nye regioner og hvem vet - kanskje vil dere se Apurgo dukke opp flere steder i løpet av den kommende tiden.  Nå står vi klare for å besøke våre nye regioner og ytterligere styrke vår posisjon både nasjonalt og internasjonalt.

← Tilbake til nyheter

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.