NRA_Logo_PNG2020.png

Norsk Rørallianse styrker seg på vannbehandling og legionellaforebygging


Norsk Rørallianse (NRA) har inngått samarbeidsavtale med Trondheimsbedriften Apurgo AS for å styrke eierselskapenes konkurransekraft innen vannbehandling, og legionellaforebygging.

Daglig leder, Lise Marie Nergaard i Apurgo, og adm.direktør Line Ekroll Dyb i Norsk Rørallianse,  er svært fornøyd med den nye avtalen mellom partene.

– Apurgo har en meget høy kompetanse innen vannbehandling, og er ledende innen forebygging og behandling av bakteriell vekst i forbruksvann. Dette samarbeidet vil styrke Norsk Rørallianses kvalitet og kompetanse på Legionella. I tillegg er Apurgo sterke i prosjektmarkedet, og det passer våre selskaper bra, sier adm.dir, Line Ekroll Dyb i en pressemelding.

Norsk Rørallianse AS består av 10 store lokalt eide rørentreprenører, etablert på mer enn 40 steder rundt om i landet. Disse selskapene har en samlet, årlig omsetning på over 3,8 milliarder kroner og sysselsetter over 2.000 medarbeidere.

Daglig leder, Lise Marie Nergaard i Apurgo er svært fornøyd med den nye avtalen:

– Å bli valgt som partner for NRA er en bekreftelse på Apurgos ledende posisjon innen vannbehandling. Vi har hatt et godt samarbeid med flere av NRA-selskapene over flere år, og denne alliansen gir oss gode samarbeidsmuligheter innenfor hele vårt produktspekter, sier Nergaard.

– Sammen er vi ledende innenfor våre fagområder, og kan tilby tekniske totalentrepriser, sier Line Ekroll Dyb.

– Sammen skal vi tilby fremtidsrettede og bærekraftige løsninger forankret i kvalitet, kompetanse og godt håndverk, sier Dyb og Nergaard.

← Tilbake til nyheter

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.