IMG_1921_kvadrat (1).jpg

Vi ønsker Jonathan Johannes velkommen som vår nye KAM Østland!


Apurgo er stolte av å informere om at Jonathan Johannes startet som vår nye KAM Øst fra 2. mai.

Jonathan vil betjene våre kunder i hele østlandsregionen fremover. Han vil få en viktig rolle i Team Apurgo og bistå våre kunder med små og store utfordringer innen hele vårt sortiment innen vann- og væskebehandling.

Jonathan er utdannet som rørlegger med videre KEM ingeniør fra Oslo Tekniske Fagskole. Han har lang erfaring innen rørfaget både som utførende og som salgsingeniør innen bransjen. Jonathan vil styrke vår fagkompetanse på flere områder og bidra sterkt med sin prosjektleder bakgrunn. Dette vil styrke Apurgo med den planlagte veksten i tiden som kommer.  

Før fuglene synger har Jonathan helst fått lagt inn en tung treningsøkt før han begir seg i gang med dagens kundebesøk. Bli ikke overrasket om han står klar med kaffen når man kommer til avtalt møte – denne karen er definitivt ett A-menneske med STOR A! 

I sine yngre dager utdannet han seg til Personal Trainer i Las Vegas – vi satser derfor på at han nå blir Teamets nye PT som skal sørge for at vi har tempo og utholdenhet for alle utfordringer vi møter og topper vi skal nå årene som kommer! 

Vi ønsker Jonathan velkommen til Team Apurgo! 

Ikoner Apurgo-15 (1).png   Jonathan Johannes

← Tilbake til nyheter

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.