IMG_1813.jpg

Vi er glade for å presentere vår nye Driftstekniker - Magnus Nielsen!


Vi er glade for å ha fått Magnus Nielsen på laget fra 1. mars.  Magnus vil ha en viktig rolle som førsteledd inn mot våre kunder. Her vil han bistå med overvåkning av deres anlegg 24/7. Magnus vil styrke vår drifts- og serviceavdeling med god faglig kompetanse innen VVS og utfylle teamet med sitt positive vesen. 

Magnus har god erfaring innen flere områder knyttet til VVS, spesielt på industri- og næringsbygg. Etter endt utdanning gjennomførte han læretiden sin i K. Lund. Her tok han fagbrev og ble ansett som en av Norges dyktigste lærlinger. Dette ble premiert med sølv i rørlegger NM i 2019. Etter endt lære har Magnus fortsatt å jobbe som rørlegger hos K. Lund frem til han nå går over i en ny rolle hos oss i Apurgo som Driftstekniker.  

I tillegg til å være en dyktig rørlegger har Magnus en iboende nysgjerrighet til å lære og utvikle seg, både faglig og personlig. Han er raus med sin kunnskap og kompetanse, noe både våre kunder og vi vil dra nytte av fremover. 

På fritiden finner du han gjerne i skog og på fjell - helst med et gevær på skuldra. Jakt interessen er stor, noe vi tror han også vil ta med seg inn i Apurgo hvor han vil få god anledning til å jakte på flere muligheter, både eksternt og internt. Nå gjenstår å se om Magnus treffer blink hos våre kunder slik at de enda bedre kan utnytte våre systemer til å spare tid, energi og ivareta tryggheten på sine bygg.

Vi gleder oss til å ha Magnus med på den spennende reisen selskapet nå står ovenfor! Velkommen til Team Apurgo Magnus!

← Tilbake til nyheter

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.