IMG_1737.jpg

Vi ønsker Halvor Levang velkommen som vår nye Business Controller!


Apurgo er stolte av å informere om at Halvor Levang startet som Business Controller hos Apurgo 1. februar. Med andre ord vil han være vår Onkel Skrue fremover i alle prosjekter. Halvor vil få en viktig rolle i Team Apurgo og bistå i de fleste prosesser med løpende økonomistyring. 

Halvor har lang erfaring innen regnskap og økonomi hvorav flere år som Controller. Halvor har en Bachelor fra NTNU i økonomi og administrasjon og vil styrke vår fagkompetanse på flere områder.  Han har lang erfaring fra ulike bransjer og selskapsformer noe som vil styrke Apurgo i den planlagte veksten i tiden som kommer.  

I tillegg til å være drivende dyktig på eget fag, har Halvor mange skjulte talenter. På fritiden er han sporty og aktiv og liker alt som er artig - sykling og ski er to favoritter. I tillegg kan du finne han på en fjelltopp, enten med fallskjermen på rygg eller randonee ski på bena.  Skredsikring er en lidenskap og han deler gjerne av sin kunnskap. Halvor vil nok få oss trygt på alle topper vi skal nå!

Med sitt smittsomme humør og ett smil som sitter løst er han en frisk pust inn i selskapet og vi ønsker han velkommen til Team Apurgo! 

← Tilbake til nyheter

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.