Unge talenter er gull verdt

- Apurgo ansetter ett av de!


IMG_0761.jpg

Med vårt tette samarbeid med NTNU er det naturlig for oss å plukke opp unge talenter når de krysser vår vei. Vi har derfor gleden av å presentere vårt nyeste tilskudd til Apurgo-Teamet: Mathias Hanson Gerace, M.Sc..

Mange av talentene fra NTNU velger dessverre ikke bli i vår fantastiske studieby. Mathias er heldigvis ikke en av disse! Nå skal han bidra sterkt til vår produktutvikling som Prosjektingeniør og vil tilføre spennende kompetanse og ikke minst engasjement. Mathias fullførte sin Sivilingeniørutdannelse ved NTNU våren 2022 innen Industriell kjemi og bioteknologi med spesialisering i analytisk kjemi. 

Med en fot i Italia og en fot på Strømmen, har Mathias et brennende engasjement for det meste. Hans masteroppgave "Production and Analytical Characterization of Environmentally Relevant Micro-and Nanoplastic Reference Materials", i samarbeid med SINTEF, ble betegnet som en meget arbeidslivsrelevant masteroppgave - og i aller høyeste grad et viktig bidrag til å bedre forholdene i havet. Med fordypningen i analytisk kjemi, i tillegg til bred erfaring fra studiet innen prosess-, material- og bioteknologi, har han også rukket å forske på et biobasert lim noe vi håper kommer i produksjon hos hans tidligere arbeidsgiver.

IMG_0780_2.jpg

Som nyutdannet er jeg stolt og ydmyk i forhold til å få muligheten til å påvirke fremtidens vannbehandlingsmetoder og bidra til det grønne skiftet. Jeg ser frem til å få jobbe i et tverrfaglig team med stort fokus på innovasjon og bærekraft i praksis!

Mathias er en mann med mange talenter og når han ikke er opptatt med våre prosjekter finner du han gjerne på fotballbanen eller fordypet i musikkproduksjon. Kanskje har du hørt hans bidrag i Høiskolens Chemikerforening eller på Spotify. Vi ser frem til en egen Apurgo-låt for daglig motivasjon og drive! 

Fremtiden er grønn og vi har stor tro på at med Mathias på laget vil Apurgo kunne bidra til å gjøre den enda litt grønnere.

Ta godt imot Mathias for oss - vi gleder oss til en spennende reise!

Team Apurgo

← Tilbake til nyheter

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.